Over ons

Wat is H1 Media?

Wij zijn H1 Media. Een dynamisch en passievol digitale Agency. Wij zij toegewijd aan het bieden van digitale oplossingen die speciaal zijn voor elke verschillende klant. Met meer dan 4 jaar ervaring in websiteontwikkeling, -realisatie en -onderhoud onderscheiden we ons door persoonlijke aandacht en concurrerende prijzen. Wij zijn vooral werkzaam in de UX & UI ontwerp, website en -app ontwikkeling, SEO en SEA, reclame en webhosting. Wij bieden een breed scala aan verschillende projecten, waaronder websites en webshops. Ons doel is om elk project tot een succes te maken, gedreven door passie en expertise.
Design
Data

Onze missie

Wij streven ernaar om state-of-the-art digitale oplossingen te bieden die onze klanten helpen bij het realiseren van hun online ambities. Door onze expertise in webontwikkeling en digitale marketing combineren wij innovatie met gebruiksvriendelijkheid om unieke en effectieve websites en webshops te creëren.

In een snel evoluerende digitale wereld willen wij vooroplopen als betrouwbare partner voor bedrijven die digitaal willen groeien. Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten door hen te voorzien van op maat gemaakte en toekomstbestendige digitale oplossingen.

Wil je contact opnemen?

Maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Adres: Landscheijding 49, 3411GH Lopik
KVK nummer: 87378841
BTW nummer: NL004404337B90
IBAN: NL20 KNAB 0509 7639 36
Hallo, mijn naam is .
Mijn e-mailadres is .
Ik wil graag
Daarbij heb ik de volgende beschrijving: