Over H1 Media

Wie is H1 Media?

Wij zijn H1 Media. Wij zijn in 2022 als bedrijf gestart met het maken van websites, (web)applicaties en internetsystemen. Het idee is ontstaan ​​uit een passie voor het maken van websites. Toen besloten we deze passie te delen met andere ondernemers. We hebben inmiddels al 2 jaar ervaring binnen dit gebied. Wij maken en onderhouden professionele websites en webshops met plezier en passie.

Neem contact met ons op

Onze missie

Ons doel is om een ​​sterk bedrijf te worden met een breed netwerk van partners en klanten die ons vertrouwen. We willen het bedrijf H1 Media bekend maken in het hele land en een goed imago uitdragen door middel van hoogwaardige diensten en producten te leveren.

Onze visie

Onze visie is om onze diensten en producten zo toegankelijk mogelijk te houden zonder vermindering van kwaliteit. Wij staan ​​voor openheid, eerlijkheid, directheid en persoonlijke zorg voor al onze klanten.

Wat wij belangrijk vinden

Waarom kiezen voor H1 Media?

Vast aanspreekpunt

Altijd een vast aanspreekpunt die je helpt jouw ​​wensen te realiseren, met je meedenkt en luistert naar wat je wilt.

Quick Response

Wij willen je graag helpen en je zo snel mogelijk te woord staan, voor ons is het een integraal onderdeel van het onderhouden van onze klantrelaties.

Jouw wensen staan voorop

Vertel ons wat je bedrijf doet, wat je doelen zijn en wat je wensen zijn. Wij zullen dan ons best doen om je te helpen met het juiste plan.

Neem contact met ons op

Onze projecten

Projecten waar wij trots op zijn

Wat klanten over ons zeggen

Testimonials

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op.

Cookie verklaring

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren.